Om os

Hos Kennel Maxjan fylder hundesporten meget. Stig startede i Dansk Retriever Klub i 1995, med hans hund Hyldegaards Buster og i 2012 fulgte Mette efter med hendes første prøvehund MAxjan’s Sally. Familiens dagligdag er også hundenes dagligdag – vi planlægger, timer og tilrettelægger alle gøremål, så alle i familien bliver tilgodeset i dagligdag, weekend og ferie (med god støtte af familien).

Vi træner vores hunde dagligt og bestræber os på, at gøre dem klar til Jagt og Markprøver med henblik på konkurence og gode resultater. Vi benytter vores hunde, som apportører på Godsjagter og på praktisk jagt.

Vi nyder når vi planlægger et hvalpekuld – vi nyder vores opdræt –  vi gør os umage for, at fremme det bedste i Labradoren i form af temperement og det arbejdsmæssige, som er vigtigt for den hundesport vi holder meget af – og så må den jo også gerne se godt ud.

Når vi planlægger et kuld hvalpe benytter vi os af mange tilgængelige oplysninger om sundhed og opdræt af labradoren i ind og udland samt sparring med nogle af de mange kollegaer vi er beriget med.

Vi bor i Sønderupsønder, Boeslunde nær Skælskør og er godt indrammet i smuk natur.

Med venlig hilsen
Mette og Stig Andersen.

Mette og Stig Andersen, Maxjan Labrador