Labrador hvalp fra kennel Maxjan

Køb af hvalp

Maxjan´s kommende hvalpe er avlet ud fra ivrige brugs og jagtegenskaber med vægt på sundhed og godt temperement.
Disse hvalpe for brug for gode familier med øje for motion, aktivering og den stimulering, som er en nødvendighed for at kunne trives optimalt. Gå venligst en smut på: www.labrador-retriever.dk og læs mere om sundhed, avl og køb af hvalp.

Vores forventninger til kommende hvalpekøbere er, at man på forhånd har sat sig ind i de egenskaber en Labrador indenholder og, at man er motiveret til, at melde sig til relevante hvalpekurser/træning, hvor der vil blive sat fokus på lydighed og det mål med træning, som du har planlagt ud fra den hundesport der er i din interesse.
Hos os er det ikke vigtigt, hvis du ikke er konkurence menneske men det er vigtigt du er aktiv med din hund, så den på baggrund af ovenstående kan indgå i familielivet, som er fokuspunkt nr. 1.

Vores opdræt har til tider stået på vinderpodiet med stolte hundeførere og det fortæller os, at der er succes i samarbejdet med hunden – det gør os stolte, som Kennel Mutter/Fatter!
MEN det skal lige nævnes, at det ikke er vores mål med Maxjanopdrættet, at det skal blive til podiepladser – det er blot en sidegevinst, målet må være det gode samarbejde hund og fører imellem og den nødvendige forståelse for hundens trivsel, som er så vigtig.

Vores mål med opdrættet er at bidrage racen med noget pænt, sundt og fremkommeligt men også, at hunden kan benyttes til politiarbejde og sport, såsom agility, spor, markprøve, lydighed (DCH), jagt (Brugshund) og mindst lige så vigtigt, trivsel i familien/flokken!
Om det er det ene eller det andet du, som hvalpekøber vælger er ikke vigtigt for os men det gode sunde samarbejde i aktivering, som fremmer labradorens trivsel – det er vigtigt for os – det er vores mål!

Hvalpene bliver solgt, som familiehunde med DKK stambog og købsaftale.

Det de kommende hvalpekøbere kan forvente af os er:

 • DKK´s (Dansk Kennel Klub) købekontrakt.
 • DKK stambog og chipning af hvalpen.
 • Råd og vejledning vedr. hvalpens pasning og pleje.
 • Oplysninger om, hvor man kan henvende sig i forbindelse med relevant hvalpemotivation og træning.
 • ½ års medlemskab i DRK (Dansk Retriever Klub).
 • Et hæfte om hvalpens pasning og pleje (tillykke med hvalpen).
 • Hvalpefoder (små hvalpepakker til opstart)
 • Hvalpetræf samt gode råd og vejledning.

Hvalpene får ormekure og vaccination, samt et sundhedstjek af dyrlæge.

Garanti:

Hvis din hvalp via dokumentation fra dyrelæge og DKK bedømmelse skulle have følgene lidelser:

 • HD: Hoftedysplasi, grad D eller E
 • AD: Albuedysplasi, 2 eller 3
 • Krypthorchid

Konstateres mod forventning en af disse lidelser før hundens 2 års fødselsdag, tilbagebetales 100% af salgsprisen, såfremt der er aftalt tilbagelevering til opdrætter eller aflivning af hunden. Ønskes hunden ikke tilbageleveret til opdrætter eller aflivning, tilbagebetales 50% af gældende salgspris.